subota, 27. srpnja 2013.

Sindikalni nemiri u Opuzenu



Današnji prosvjed radnika okupljenih u Nepostojeći sindikat nepostojećih radnika nepostojeće veletržnice Opuzen (NSNRNVO), održan ispred nepostojećih prostorija nepostojeće uprave, protekao je u znaku borbe za kvalitetniji nepostojeći kolektivni ugovor i poboljšanje nepostojećih uvjeta rada koje su predstavnici nepostojećeg sindikata ocijenili kao skandalozne.

Povod ovoj nepostojećoj sindikalnoj akciji bila je odluka nepostojeće uprave nepostojeće veletržnice o ukidanju nepostojeće cipelarine i cijelog niza drugih dodataka na nepostojeće plaće. Potez je bio opravdan "novonastalim okolnostima na tržištu nepostojećeg rada" na što su nepostojeći prosvjednici, okupljeni ispred nepostojeće zgrade nepostojeće uprave odgovorili nepostojećim zvižducima.

Ključni trenutak zbio se kad se radnicima ukazao duh nepostojećeg Krešimira Severa iz Saveza nepostojećih sindikata Hrvatske koji ih je pozvao na zajedništvo i nepopustljivost prema nepostojećoj upravi koja kako je rekao: "radi na izravnu štetu nepostojećih radnika te samo dodatno srozava njihov nepostojeći životni standard".

Sudbina nepostojeće opuzenske veletržnice tako i dalje ostaje neizvjesna a nepostojećim radnicima ostaje samo naoružati se strpljenjem i čekati.


Nema komentara:

Objavi komentar